Información

INFORMACIÓ

Daydream Festival arriba a Barcelona els dies 30 i 31 de març. Vols formar part del somni?


UBICACIÓ DEL FESTIVAL

Bosc de la Roca – Barcelona


EDAT MÍNIMA (ADMISSIÓ)

L’edat mínima permesa per entrar al Festival és de 18 anys, no hi haurà excepcions.

Hauràs de demostrar la teva edat en el moment de l’entrada ensenyant el teu DNI o passaport.


MEDICAMENTS

Si vols entrar medicaments al Festival, els hauràs de portar en un paquet tancat i també caldrà que portis una recepta o carta oficial del metge. En cas de no poder acreditar els medicaments, el personal d”emergències del Festival procedirà a revisar-los.


PERSONES AMB DISCAPACITAT

Això és un festival a l’aire lliure. Per tant, no es podrà accedir amb facilitat amb cadira de rodes a tot arreu. El nostre equip pot ajudar-te en tot allò que calgui amb molt de gust. Si us plau, si necessites ajuda, sol·licita-la al mòdul d’informació.

No hi haurà pàrquing per a persones en situació de discapacitat. Si creus que no podràs recórrer la distància entre el pàrquing i l’entrada del Festival, cap la possibilitat d’acostar-s’hi en cotxe. En cas de ser així, demana l’assistència del control de trànsit.

A les instal·lacions del Festival hi ha lavabos disponibles per a persones en situació de discapacitat, ubicats als mòduls de primers auxilis.


TOLERÀNCIA ZERO

A causa de les restriccions en matèria de drogues i les regulacions actuals, l’organització del Daydream Festival aplicarà la política de tolerància ZERO. Això significa que en cap moment es tolerarà o s’acceptarà l’ús de drogues suaus-dures sota cap circumstància. La presència del personal de seguretat serà constant i es procedirà a una supervisió estricta durant l’entrada al Festival.


ELS BRAÇOS DE FER SELFIES ESTAN PROHIBITS AL DAYDREAM

Al Daydream Festival Barcelona estan prohibits tots els dispositius que es fan servir per fer selfies a distància, inclosos els populars braços de selfies. Així que, si us plau, no els porteu, ja que no se us permetrà l’accés al recinte amb ells.